sygnatura...

Dyskusja wszelaka aczkolwiek sensowna

sygnatura...

Postprzez Abuse » 30 maja 2006, 13:14

wkurwiaja mnie sygnatury! po cholere to jest? strony sie przez to laduja calymi dniami!avatar nie wystarcza?chcesz reklamowac swoje www? - masz przycisk WWW

nie wiem jak wy sie na to zapatrujecie mnie to denerwuje szczegolnie ze ludzie wrzucaja jakies pierdoly i glupoty... :evil:
Abuse
 
Posty: 664

Postprzez Azbest » 30 maja 2006, 13:15

ehh...to spowolnione bełchatowskie łącze.........


[mnie też wkurwiaja wielkie fotki w sygnaturach - ale taka jak np. moja chyba nie ptrzeszkadza?]
Ostatnio edytowano 30 maja 2006, 13:16 przez Azbest, łącznie edytowano 1 raz
Azbest
 
Posty: 6682

Postprzez goro » 30 maja 2006, 13:16

chcesz sie zalamac? polecam www.dogsonacid.com :lol:

a problem prawdopodobnie zostanie niebawem rozwiazany, powaznie zastanawiam sie nad migracja z phpbb do smf. a tam sa o wiele wieksze mozliwosci konfiguracyjne, chociazby np opcja wylaczenia obrazkow na forum bezposrednio we wlasnym profilu uzytkownika.
Ostatnio edytowano 30 maja 2006, 13:17 przez goro, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
goro
ten zly
 
Posty: 1952
break.fm

Postprzez Azbest » 30 maja 2006, 13:17

goro napisał(a):chcesz sie zalamac? polecam www.dogsonacid.com :lol:

dklatego nawet tam ie wchodze - maja tam podpisy na caly ekran ;]
Azbest
 
Posty: 6682

Postprzez cR4m4Rr10 » 30 maja 2006, 13:51

azbest napisał(a):
goro napisał(a):chcesz sie zalamac? polecam www.dogsonacid.com :lol:

dklatego nawet tam ie wchodze - maja tam podpisy na caly ekran ;]


to samo na forum breakbeat.co.uk :)
cR4m4Rr10
 
Posty: 1735
ewriłer

Postprzez form » 30 maja 2006, 13:57

tez mnie to irytuje
form
 
Posty: 376
luzmajkel

Postprzez noico » 30 maja 2006, 14:29

no np sygranura cR4m4Rr10 :[
noico
 
Posty: 2217

Postprzez cR4m4Rr10 » 30 maja 2006, 14:34

embryo napisał(a):no np sygranura cR4m4Rr10 :[


nie wydziwiajcie - nie jest taka duża :wink:...zresztą musicie mieć strasznie wolne łącze, jeżeli taki sig wam tnie www. :roll: ....
cR4m4Rr10
 
Posty: 1735
ewriłer

Postprzez noico » 30 maja 2006, 14:36

oko jak mi powiesz co to takiego to ci wybacze ;)
noico
 
Posty: 2217

Postprzez cR4m4Rr10 » 30 maja 2006, 14:43

to jest walec (ang. "cylinder") w jakimś tam przekroju/rozrysowaniu :wink:
cR4m4Rr10
 
Posty: 1735
ewriłer

Re: sygnatura...

Postprzez olcci » 30 maja 2006, 14:58

Abuse napisał(a):wkurwiaja mnie sygnatury! po cholere to jest? strony sie przez to laduja calymi dniami!avatar nie wystarcza?chcesz reklamowac swoje www? - masz przycisk WWW


to po co masz swoje www w sygnaturce?
olcci
 
Posty: 1932
Obcy kosmici z innej planety z kosmosu z innego wymiaru X, złego.

Re: sygnatura...

Postprzez Gość » 30 maja 2006, 15:00

olcci napisał(a):
Abuse napisał(a):wkurwiaja mnie sygnatury! po cholere to jest? strony sie przez to laduja calymi dniami!avatar nie wystarcza?chcesz reklamowac swoje www? - masz przycisk WWW


to po co masz swoje www w sygnaturce?



hmm ?!?
Gość
 

Postprzez IZM » 30 maja 2006, 15:05

Zarowno na DOA jak i DNBA mozna w opcjach wylaczyc sygnatury...
IZM
 
Posty: 1336

Re: sygnatura...

Postprzez orbique » 30 maja 2006, 15:49

olcci napisał(a):
Abuse napisał(a):wkurwiaja mnie sygnatury! po cholere to jest? strony sie przez to laduja calymi dniami!avatar nie wystarcza?chcesz reklamowac swoje www? - masz przycisk WWW


to po co masz swoje www w sygnaturce?


lol :D
orbique
 
Posty: 640
najprzystojniejszy dj w mieście

Re: sygnatura...

Postprzez niemoralnejajko » 30 maja 2006, 15:55

Abuse napisał(a):
nie wiem jak wy sie na to zapatrujecie mnie to denerwuje szczegolnie ze ludzie wrzucaja jakies pierdoly i glupoty...


pierdoły? :o głupoty? :o kto? :wink:

obecnie nie mam kłopotu z wolnym ładowaniem sie stron więc dla mnie nie ma problemu ale jeśli ktoś takowy problem ma to przydałaby sie opcja uniewidaczniajaca sygnatury tyle
niemoralnejajko
 
Posty: 915

Re: sygnatura...

Postprzez Abuse » 30 maja 2006, 16:15

olcci napisał(a):
Abuse napisał(a):wkurwiaja mnie sygnatury! po cholere to jest? strony sie przez to laduja calymi dniami!avatar nie wystarcza?chcesz reklamowac swoje www? - masz przycisk WWW


to po co masz swoje www w sygnaturce?


tekst nie przeszkazdza bo jest ograniczony iloscia znakow, i nie zwalnia ci to calego forum, a chodzi mi glwonie o te olbrzymie JPG....
Abuse
 
Posty: 664

Postprzez olcci » 30 maja 2006, 17:17

ok może i sie czepiam, ale skoro tak to nie trzeba było o tych www wspominać. myśle że zamiast sie tym denerwować powinieneś pomyśleć o szybszym necie, lub czymkolwiek co rozwiązałoby problem a tobie oszczędziło niepotrzebnego umartwiania sie pierdołami.
olcci
 
Posty: 1932
Obcy kosmici z innej planety z kosmosu z innego wymiaru X, złego.

Postprzez Abuse » 30 maja 2006, 17:49

olcci napisał(a):ok może i sie czepiam, ale skoro tak to nie trzeba było o tych www wspominać. myśle że zamiast sie tym denerwować powinieneś pomyśleć o szybszym necie, lub czymkolwiek co rozwiązałoby problem a tobie oszczędziło niepotrzebnego umartwiania sie pierdołami.


przepraszam ze ci tego nie sprecyzowalem :D

generalnie lubie pozadek!

koniec tematu.
Abuse
 
Posty: 664

Postprzez skyliner » 30 maja 2006, 20:04

goro napisał(a):chcesz sie zalamac? polecam www.dogsonacid.com :lol:



po miesiacu nawet sie nie zwraca uwagi ...
skyliner
 
Posty: 1166

Postprzez zabiligoiuciekl » 30 maja 2006, 20:27

:lol:
zabiligoiuciekl
 
Posty: 1503
127.0.0.1

Postprzez Azbest » 30 maja 2006, 20:28

ej - nie czaicie że jemu chodziło o to, że aby z jednego posta przejść do drugiego trzeba przewinąć kilometr chujowych obrazków ?
Azbest
 
Posty: 6682

Postprzez twenty_3 » 30 maja 2006, 20:30

goro napisał(a):a problem prawdopodobnie zostanie niebawem rozwiazany, powaznie zastanawiam sie nad migracja z phpbb do smf. a tam sa o wiele wieksze mozliwosci konfiguracyjne, chociazby np opcja wylaczenia obrazkow na forum bezposrednio we wlasnym profilu uzytkownika.


no i bardzo dobrze
twenty_3
 
Posty: 127
shoreditch

Postprzez Banciur » 30 maja 2006, 20:42

olcci napisał(a):ok może i sie czepiam, ale skoro tak to nie trzeba było o tych www wspominać. myśle że zamiast sie tym denerwować powinieneś pomyśleć o szybszym necie, lub czymkolwiek co rozwiązałoby problem a tobie oszczędziło niepotrzebnego umartwiania sie pierdołami.


ej to nie jest tez kwestia netu a wygody i przejrzystosci - jezeli sygnatury sa za duze to raz ze palec boli od skrola na myszcze dwa trudno sie to czyta i latwiej przegapic sensowne wpisy.
Banciur
moderator
 
Posty: 1714
zewszad

Postprzez fob » 30 maja 2006, 20:49

goro napisał(a):...powaznie zastanawiam sie nad migracja z phpbb do smf.

o tak 8)
Tu byłby link do obrazka, który ma więcej niż 60px height.
Niestety nie ma go, ponieważ nie można mieć więcej niż 60px height.
Avatar użytkownika
fob
 
Posty: 1412
przybył ze wschodu... aby zasiać najpierw niepokój, a potem podziw...

Re: sygnatura...

Postprzez skeez » 30 maja 2006, 21:11

orbique napisał(a):
olcci napisał(a):
Abuse napisał(a):wkurwiaja mnie sygnatury! po cholere to jest? strony sie przez to laduja calymi dniami!avatar nie wystarcza?chcesz reklamowac swoje www? - masz przycisk WWW


to po co masz swoje www w sygnaturce?


lol :D


własnie? :D
Avatar użytkownika
skeez
 
Posty: 5984
Z ŁODZI

Postprzez olcci » 30 maja 2006, 21:46

hehe już sie wytłumaczył :wink:

fakt wygoda i przejrzystość też sie liczy, więc może w ogóle wyłączyć opcję na sygnaturke. niektórzy przeginają, ale dając taką opcje przy okazji dajemy przyzwolenie na pełną dowolność i samowolke w wyborze. ale musze powiedzieć, że na to się tak na dobrą sprawę uwagi nie zwraca, jakoś nie zakłóca jej to poważnie. jednak wydaje mi sie że po wylączeniu sygnaturek wiele osób zaprotestowałoby.
olcci
 
Posty: 1932
Obcy kosmici z innej planety z kosmosu z innego wymiaru X, złego.

Postprzez Gość » 30 maja 2006, 22:01

jak dla Was takie rzeczy stanowia problem to ja wymiêkam :roll:

jezeli sygnatury sa za duze to raz ze palec boli od skrola na myszcze


to kurwa zart ? :lol:
Gość
 

Postprzez elffee » 30 maja 2006, 22:20

bo wam to dac palec to wy od razu cala reke. bez przesady
elffee
 
Posty: 1694
stąd

Postprzez Bajon » 30 maja 2006, 22:44

Przejebane maja Ci z tymi chujowymi pseudołączami...współczuję ...
Bajon
 
Posty: 654
Łódź - Teo

Postprzez Nitrogen Tri Hydride » 30 maja 2006, 22:48

:lol:
Nitrogen Tri Hydride
 
Posty: 2372
Absurd Squad Kraków

Następna strona

Powrót do Forum

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości