freesssbee napisał(a):ale chujnią wieje od was
Ripcord napisał(a):bo my mamy chuje w przeciwieństwie do ciebie
nawet pare godzin dalem. cos tam jakos tam czy nic i chuj?freesssbee napisał(a):zaraz, daj mi pare minut pls
freesssbee napisał(a):zaraz, daj mi pare minut plsRipcord napisał(a):bo my mamy chuje w przeciwieństwie do ciebie
ale co to za chuje, juz wole nie miec
arrow napisał(a):właśnie co to za chuje jak żaden w ręku karabinu ni trzymał
Basebox napisał(a):nawet pare godzin dalem. cos tam jakos tam czy nic i chuj?freesssbee napisał(a):zaraz, daj mi pare minut pls
freesssbee napisał(a):taaa, wlasnie nie ma ludzi tworzacych tutejszy klimat... zreszta to zrobila sie rownie pochyla od kiedy zniknal drumandbass.pl ;[
raczej żyła hajdparkiem. Długo Ciebie chyba nie było przed transformacją foruna, także wyjaśniam. Relacje były długie tylko wtedy, gdy imprezy były chujowe.Czesc ludzi nie wbijala tutaj, zeby poczytac o muzie, tylko zyla relacjami.
Johnny! napisał(a):młodsi po pierwsze nie słuchają dnb (ktore uwazam ze powróciło do ultra niszowosci).
;)to tylko w zapiździałej polsce.
Johnny! napisał(a): Ze starej gwardii producentów, duza czesc odcina juz kupony nagrywając wikse zeby przypodobać sie dzieciakom i co zagrają na imprezie jest zawsze wielką niewiadomą
freesssbee napisał(a):Ze mną nie, ale z Tobą na bank. Gromadka męskich groupies pod twoje cieple bity z mixu na kompie![]()
Powiem Ci Ant, że właśnie klimat zjebał się m.in. dzięki takim pro modom jak Ty"niezależnie od domeny wszyscy już mają tego foruna w dupie" -> podziekuj tez sobie ziom
dokładnie odnosze takie wrażenie, mam wyjebane na to forum bo zrobilo sie chujowo, za porzadnie, kary, bany, blokowanie kont.. Co za bzdura, rozjebaliscie forum moderacją, a potem zmiana domeny. Czesc ludzi nie wbijala tutaj, zeby poczytac o muzie, tylko zyla relacjami. Byl swoisty klimat, musieliscie to spierdolic i teraz nie ma alternatywy procz fejsa
Nic sie nie martw, prace juz trwaja od jakiegos czasu i mozesz byc pewien, ze twoja gira tam nie stanieTwój pedalki styl wyczuje w każdym poscie niezaleznie od nicku
![]()
Info za jakiś czas dla zainteresowanych
Basebox napisał(a):ale stary , nadal uczepiles sie ze nazwa spowodowała rozpierdol i odplyw ludzi... NIE!!! Odplyw spowodował interfejs forum, który ludziom po prostu sie nie spodobał, był dla nich nieczytelny, źle napisany i zbyt pojebany w obsłudze. To co widać teraz to jest właśnie powrót do tego co było wcześniej. Ludzie (niektórzy)jak zobaczyli to im sie spodobało, że czuć było że forum wraca, nawet chyba mówili o tym "starej gwardii"... ... ale i tak chuj z tego, skoro juz ludzie zakodowali sobie w glowie, że forum umarl.
I teraz myslisz ze jak zalożysz kolejne forum z nazwa zblizona do dnb.pl to magicznie wroca stare czasy? nggplz!!!
Im się już nie chcę, poza tym mają własne życia i ew. własne foruny albo już nie słuchają dnb bo znaleźli lepsze gatunki.
Takie jechanie na starym fejmie chuja Ci da w tej sytuacji - przykład z innego podwórka: Diora też myślała że wskrzeszając markę zbije kokosy - chuja! Podobnie 10,5, Frugo czy co tam jeszcze... To se ne wrati, tak sądzę.
ludzie maja fejsika, po chuj maja czytać forum zjebów o (niby) muzyce, skoro na tablicy maja fajne zdjęcia znajomych i grupy ktore odpowiadają im zainteresowaniom. Ja sam osobiście jestem za forum, uważam ze FB do prowadzenia rozmów zbytnio sie nie nadaje (brak mu mechanizmow takich jak w phpBB).
Jednakże nadal z chęcią popatrze jak to się rozwinie, jak uważasz że gra jest warta nie świeczki a zniczato działaj! W sumie teraz też jest moda na powroty, wraca stare techno, vintedżowa muzyka itp itd - więc może i Tobie się uda!
raczej żyła hajdparkiem. Długo Ciebie chyba nie było przed transformacją foruna, także wyjaśniam. Relacje były długie tylko wtedy, gdy imprezy były chujowe.Czesc ludzi nie wbijala tutaj, zeby poczytac o muzie, tylko zyla relacjami.
Z mojej strony EOT, bo już nic więcej nie da się tu dodać, a powtarzać w kółko, że to nie zmiana nazwy była błędem już mi się nie chce.
wiec po co ci klejenie nowego foruna z klimatem skoro muza ma byc na pierwszym miejscu? ;) do tego celu to już Ci sam FB wystarczy z zamknięta grupą.moim priorytetem jest nadal dnb a nie forum, ktore jest jedynie dodatkiem do muzy.
wow, Łódź uratuje poziom drum'n'bass'u w Polsce :Dco impreza jest pomiedzy 200-300 osob, z czego polowa to ludzie w wieku 18-23 l.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości