A jeśli chcecie posłuchać czegoś co mi nie wyszło i jest słabe, to właśnie wrzuciłem utwór "Mindfuck" na Soundcloud. Jest tam nawet gitarka elektryczna, gram 3 powerchordy na krzyż na niej. Druga płyta też nazywa się "Mindfuck", ale tego utworu nie wrzuciłem na nią, gdyż uznałem, że jest kiepskie.
Nie jestem ani specem ani krytykiem. Ale podoba mi się, że coś robisz, coś, co lubisz 90% sukcesu w naszych realiach to robić wokół siebie szum (przykład: bieber).
Życzę szczerze powodzenia, bez podtekstów i śmichów chichów (jak co poniektórzy). Łatwo jest nic nie robić i śmiać się z kogoś
adamowicz - randomizerka totalna, ale jakos dobrze mi sie tego slucha. :D zostawie sobie i wroce jak najdzie mnie ochota na posłuchanie bekstepów ;D allien attack - no tu juz powazniejsze pojscie w dnb, nawet to ogarniete zdeka jakos jest. ale jednak juz za duzo na beke, a za slabo na produkcje ;] takie o tam. choc główny basowy lead całkiem w pytke. assface - eee z dupy straszne. das technoparty - tez takie se. ale chordy i acidy spoko nawet.
generalnie albo beka albo amatorka. ale zycze powodzenia w rozwijaniu sie, obojetnie którą drogę wybierzesz :)