cdj 800 mk2 problem

Sprzęt i oprogramowanie, tajemnice warsztatu | Hardware & production

cdj 800 mk2 problem

Postprzez cypo » 13 lis 2012, 17:15

Problem występuje na dwóch playerach, więc nie jest to nic niespotykanego chyba. Zdarza się tak, że po włożeniu płyty cdj czasami ją od razu wypluwa i trzeba powtórzyć wkładanie płyty. Jest na to jakaś prosta rada? Czy to już serwisowa sprawa ?
cypo
 
Posty: 621

Re: cdj 800 mk2 problem

Postprzez dbhack » 15 lis 2012, 14:51

mp3 czy wav?
dbhack
 
Posty: 12

Re: cdj 800 mk2 problem

Postprzez cypo » 15 lis 2012, 18:43

wav
cypo
 
Posty: 621

Re: cdj 800 mk2 problem

Postprzez fat » 17 lis 2012, 19:19

polecam serwis
04.04 Tiefklang @Saarbrucken (DE)
12.04 Beatjunkies @Szczecin (RREGULA)
27.06 TBA
Avatar użytkownika
fat
 
Posty: 3444
DARK:CITY/Bruxelles

Re: cdj 800 mk2 problem

Postprzez dbhack » 20 lis 2012, 00:42

tez tak mi sie wydaje
dbhack
 
Posty: 12

Re: cdj 800 mk2 problem

Postprzez cypo » 20 lis 2012, 12:38

Trochę dziwne, bo jeden z playerów jest praktycznie nowy...
cypo
 
Posty: 621

Re: cdj 800 mk2 problem

Postprzez Chipsy » 20 lis 2012, 18:26

ja mam to samo na moich cdj100s, z tym że wiadomo - są starsze od twoich. Zdarzyło mi się to jakies 3 razy w życiu, że po włożeniu wypluwa od razu bez żadnego erroru (używam mp3). Często Ci się tak dzieje? Czy sporadycznie?
Chipsy
 
Posty: 24

Re: cdj 800 mk2 problem

Postprzez cypo » 20 lis 2012, 18:42

sporadycznie, na tym nowszym raz się tak stało
cypo
 
Posty: 621

Re: cdj 800 mk2 problem

Postprzez betonowen » 21 lis 2012, 00:42

Chipsy napisał(a):ja mam to samo na moich cdj100s, z tym że wiadomo - są starsze od twoich. Zdarzyło mi się to jakies 3 razy w życiu, że po włożeniu wypluwa od razu bez żadnego erroru (używam mp3). Często Ci się tak dzieje? Czy sporadycznie?


jak chuj

cdj 100 s nie czyta mp3
Avatar użytkownika
betonowen
 
Posty: 1498

Re: cdj 800 mk2 problem

Postprzez Chipsy » 21 lis 2012, 16:19

xD Audio CD, poprawka. Pierdolnęło mi się z mp3 bo jak wrzucam na program to konwertuje mi na te tracki i to dlatego.

Moim zdaniem nie opłaca się z tym nic robić jak sporadycznie.
Chipsy
 
Posty: 24

Re: cdj 800 mk2 problem

Postprzez betonowen » 24 lis 2012, 00:05

Chipsy napisał(a):xD Audio CD, poprawka. Pierdolnęło mi się z mp3 bo jak wrzucam na program to konwertuje mi na te tracki i to dlatego.


pierdolisz, masz 13 lat i setki widziales u sasiada pietro wyzej

Chipsy napisał(a):Moim zdaniem nie opłaca się z tym nic robić jak sporadycznie.


:delta:
Avatar użytkownika
betonowen
 
Posty: 1498

Re: cdj 800 mk2 problem

Postprzez Chipsy » 24 lis 2012, 10:35

12 :/
Chipsy
 
Posty: 24


Powrót do Sprzęt, studio i produkcja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron